Talli

Kivitalli on pitkäaikainen haave omasta tallista, joka toteutui syksyllä 2004. Pieni maalaistalli Sastamalan Heinoossa hyvien kulkuyhteyksien päässä tarjoaa ympäristöineen hyvät mahdollisuudet tavoitteelliselle harrastamiselle ja kasvatukselle. Tilan rakennukset on kunnostettu vanhoja maatilanrakennuksia uudistaen ja rakentamalla uutta eläinsuojeluasetukset ja hevosten hyvinvoinnin huomioon ottaen.

Tallin tilat

Tallimme jakautuu kahteen eri kerrokseen. Tuntihevoset asustavat alatallissa ja Annin kilpahevoset ylätallissa.Osa tuntihevosistamme ja kasvatuspuolen ponit ja hevoset asustavat kolmessa erillisessä pihatossa.

Maneesi

Käytössämme on lämpöeristetty valoisa maneesi jonka koko ratsastusala  on 28 x80.

Kenttä

40x 60 hiekka-kumirouhepohjainen kenttä ja hyvä estekalusto. Lisäksi erilaisia perusmaastoesteitä nurmipohjalla.

Maastot

Ympäristössä runsaasti eripituisia 5-60km rauhallisia maastoreittejä. Maastoilun voi aloittaa turvallisesti koko tilan ympäri kiertävällä n. 3km mittaisella harjoitusradalla.

Henkilökunta

Perhekodista  ja hevosten hoidosta vastaavat Kaisa ( perhehoitaja, Nepsy-valmentaja, sospedhevostoiminnan ohjaaja, vammaisratsastusavustaja ja ohjaaja, maatalousyrittäjän perustutkinto sekä valmentajan ja tallimestarinammattitutkinnot) ja Ann-Niina Kiviniitty joilla on useiden vuosien kokemus hevosista ja työn alla myös valmentajan ammattitutkinto. Myös Juha-Pekka, Anne ja Kalle Kiviniitty osallistuvat tilan töihin vapaa-aikoinaan, kyseessä on siis melkoinen koko perheen projekti. Tarpeen vaatiessa käytämme asiantuntevaa lomitusapua ja tilalla on ajoittain myös harjoittelijoita hevosalan oppilaitoksista.

Hevoset

Hevostemme hyvinvoinnista vastaavat tallin väen lisäksi useat eri ammattilaiset eläinlääkärit, kengittäjät ja hierojat.
Tärkeänä osana ovat myös valmennuksen ammattilaiset Sanna Siltakorpi, Elmo Jankari, Laura Porthan ja monet muut